Universiteit Leiden

nl en

Automatische lijst: promovendi

Het contentblok “Automatische lijst: promovendi”/ “Automatic list PhD candidates” maakt het mogelijk om op de profielpagina van een hoogleraar automatisch een lijstje te tonen van alle profielpagina's waarop deze hoogleraar als promotor is gekoppeld.

Werking

De werking van dit contentblok is vergelijkbaar als het contentblok ‘Nieuws per medewerker’. Wanneer dit blok wordt toegevoegd aan het profiel van een hoogleraar, zullen de bijbehorende promovendi worden getoond op de profielpagina van de hoogleraar.

NB. 
De koppeling tussen promovendus en promotor is altijd in dezelfde taal (alleen relaties NL-NL en EN-EN).

Hoe worden de promovendi getoond?

Het blok wordt getoond in de tab "Overzicht". Om deze tab te tonen, moet wel het veld "Overzicht" in het medewerkersprofiel getoond zijn.

De promovendi worden op dezelfde manier getoond als de personen in een People block, dus met foto, naam, functie, alfabetisch gesorteerd op achternaam.

Velden

Titel
De titel van het blokje moet verplicht worden ingevoerd.
Paginering aantal promovendi
Het aantal "opgehaalde" promovendi kan variëren van 0 tot veel. Als er 0 zijn wordt het blokje uiteraard niet getoond. Bij 1 of meer worden alle promovendi opgehaald en kan het blokje gepagineerd worden (de redacteur bepaalt na hoeveel promovendi er wordt gepagineerd via een dropdown met waardes 3 t/m 10).
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.