Universiteit Leiden

nl en

Contenthygiene

Contenthygiene betekent dat we regelmatig kijken of berichten en profielpagina's nog up-to-date zijn en/of nog perse gepubliceerd moeten staan. Met name de profielpagina's van wetenschappers dienen up-to-date te zijn, aangezien er regelmatig gezocht wordt door diverse media naar vakexperts voor krant, radio en tv.

Gebruik de depublicatiedatum!

Veel documenttypes, zoals agenda en nieuwsberichten kun je direct voorzien van een depublicatiedatum. Dit zorgt ervoor dat jouw verouderde bericht niet jarenlang online staat, plus dat het bericht niet langer de zoekresultaten vervuild met 'oud' nieuws. Hoe je de depublicatieknop gebruikt zie je hieronder.

Vind met Advanced Search lang niet meer bewerkte documenten en profielen

Met de Hippo-Bloomreach advanced search module kun je eenvoudig jouw eigen documenten en profielen tonen die tot een bepaalde datum voor het laatst zijn bewerkt. Stel dat je alle medewerkerprofielpagina's wilt zien waaraan je uiterlijk op 1-9-2018 voor het laatst hebt gewerkt. Dan richt je de Advanced Search als volgt in:

Voorbeeld van een Search waarbij je alle documenten toont die een specifieke gebruiker op 1-1-2019 voor het laatst heeft bewerkt
Voorbeeld van een Search waarbij je alle documenten toont die een specifieke gebruiker op 1-1-2019 voor het laatst heeft bewerkt
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.