Universiteit Leiden

nl en

Overige

Je vindt hier nog meer tips & tricks om eenvoudiger en sneller te werken in het Hippo CMS.

Als je je document wilt zoeken in het CMS, ga dan eerst in de NL of EN folder staan. Hierdoor weet je zeker dat je alleen NL of alleen EN resultaten krijgt.

Ja dit kan, maar alleen voor de teksteditor. Klik op het maximaliseer icoon om de teksteditor full screen te tonen of gebruik de sneltoetsen CTRL + M.

Sommige gedeelde documenten kun je niet previewen voordat het document aan een pagina is gekoppeld. Workaround zou kunnen zijn om in dit geval het contactblok te koppelen op een ongepubliceerde pagina en deze vervolgens met de preview functie te bekijken. Zie ook: Kan ik content van de A: omgeving kopiëren naar de P: omgeving?

Nee, dit is niet mogelijk. Als je het toch probeert dan zul je merken dat jouw voorgaande sessie wordt afgesloten. Wel kun je meerdere documenten tegelijk open hebben staan in Hippo. Je vind deze dan terug onder aan je scherm.

Soms is het wenselijk om te verwijzen naar een accordeonblok op een pagina waarbij een onderdeel van dit accordeonblok direct wordt opengeklapt. Kopieer hiervoor de URL van het gewenste onderdeel van het accordeonblok door met de rechtermuisknop op de titel ervan te klikken en dan te kiezen voor 'koppelingslocatie kopieren'. Deze URL is als externe link te gebruiken in bijvoorbeeld een handmatige link blok. Bij klikken op deze link springt de pagina naar het accordeonblok en wordt het betreffende onderdeel uitgeklapt.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.