Universiteit Leiden

nl en

Medewerkerspagina

Binnen de organisatiegids is het mogelijk om een medewerkerspagina aan te maken. Ga naar de juiste folder en kies 'voeg nieuwe medewerkerspagina toe.

3 manieren om een medewerkers pagina te vullen

  1. Via de organisatietaxonomie
  2. Voeg zelf medewerkers(s) toe
  3. Met behulp van de ULCN-code

Rules!

Als er een ULCN code is gekozen dan overruled deze altijd, ook als er geen medewerkers aan de code zijn gekoppeld of als het een niet bestaande code betreft. Is er geen ULCN code ingevuld dan hebben medewerkers die met de hand zijn gekozen voorrang op de organisatietaxonomie. De organisatietaxonomie doet alleen nog zijn werk als er geen medewerker handmatig is gekozen en er geen ULCN-code is ingevuld.

Organisatietaxonomie

Door een organisatieonderdeel te selecteren kun je eenvoudig een medewerkerspagina vullen met alle medewerkers van een bepaalde faculteit of instituut.

Voeg zelf medewerkers(s) toe

Met de hand toegevoegde medewerkers overrulen de personeelscategorie selectie. Kies "Internal person" om een medewerker uit de gedeelde content -> profielen te selecteren. Kies "External person" om zelf een persoon toe te voegen.

Je kunt net zoveel medewerkers toevoegen als je zelf wilt. Je kunt toegevoegde medewerkers uiteraard ook verwijderen uit de lijst.

De medewerkers worden standaard getoond in  volgorde van toevoegen. Dit kun je overrulen door "Show alphabetically" aan te vinken.

ULCN-code

Je kunt naast het kiezen van een organisatietaxonomie en losse medewerkers ook een ULCN-code invullen. Deze overruled alle andere settings, ook als er reeds medewerkers en/of een organisatietaxonomie zijn gekoppeld.

Let op! Als je een ULCN-code wilt verwijderen dan moet je niet alleen de inhoud van het veld wissen, maar ook het hele veld verwijderen met het rode kruisje

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.