Universiteit Leiden

nl en

Startpagina opleidingsdossier / opleidingsspecialisatie

Op de startpagina opleidingsdossier krijgt de oriënterende bezoeker een globaal beeld van de opleiding. Onder deze startpagina kan ook nog een opleidingsspecialisatiepagina gemaakt worden. Vanuit het opleidingsdossier wordt er vanuit de ‘facts’ naartoe gelinkt en vanaf de specialisatiepagina weer terug naar het opleidingsdossier.

Vullen startpagina opleiding

1. Naam opleiding

De naam van de opleiding wordt afgeleid van de gekozen opleiding in het opleidingsveld. De naam wordt opgeslagen na opslaan en is zichtbaar in de preview of na publiceren in de frontend.

2. Hoofdafbeelding

Selecteer hier een hoofdafbeelding.

3. Introductie

De introductie wordt direct onder de titel (naam opleiding) en het feiten blokje  weergegeven

4. Maximum zichtbare specialisaties    

Vul hier in hoeveel specialisaties er moeten worden getoond. 
De setting moet minimaal 2 lager zijn dan het aantal specialisaties om effect te hebben.
Bij 0 wordt alles getoond.
 
 

5. ‘facts’

Onder de titel (naam opleiding) wordt een feitenblokje weergegeven. Deze feiten zijn te vullen via de aside in het CMS. De feiten zijn aanpasbaar, aanvulbaar via de waardelijsten (onder de map SCM-redactie).
De velden uit het feitenblokje worden gebruikt in de facetnavigatie binnen het opleidingsoverzicht.

6. Onderwijsvorm

Het veld "Onderwijsvorm" wordt - in tegenstelling tot de velden "Type" en "Voertaal" - niet in de front-end van de startpagina dossier getoond. Dit veld kan in het opleidingsoverzicht worden gebruikt om te filteren op Voltijd en/ of Deeltijd. Het veld wordt standaard gevuld met "Deeltijd" en moet verplicht worden gevuld.
 

7. Toon Sticker 'Den Haag'

Wanneer "Toon Sticker 'Den Haag'" wordt aangevinkt, wordt bij de betreffende opleiding / specialisatie en een “sticker” getoond met als tekst “Deze opleiding wordt aangeboden in Den Haag” / “This programme is taught in The Hague”. De sticker wordt op de startpagina en op alle onderliggende contentpagina’s van het opleidingsdossier getoond.

8. Contentblokken en rechterkolom contentblokken toevoegen

Zie aside voor mogelijke contentblokken.

9. E-mailadres webredactie

Bij "Email link" kan het e-mailadres worden ingevuld van de webredactie die de betreffende pagina onderhoudt. De bezoeker kan zo rechtstreeks contact opnemen met de redactie, bijv. om een fout op een webpagina door te geven.
Ingevulde e-mailadressen worden toegevoegd aan een waardenlijst, zodat deze een volgende keer uit de lijst kunnen worden gekozen.
Het label is optioneel in te vullen.

10. Klaar met invullen?

Klik op Sla op & sluit. Klik nu op document en publiceer.

Opleiding specialisatiepagina

Onder opleidingstartpagina kan nog een opleidingsspecialisatiepagina gemaakt worden. Vanuit de startpagina wordt er vanuit de ‘facts’ naartoe gelinkt en vanaf de specialisatiepagina weer terug naar het opleidingsdossier.

De specialisatie pagina is gelijk aan de opleiding startpagina met dezelfde keuze aan contentblokken.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.