Universiteit Leiden

nl en

Leiden Research Support Network

Het Leiden Research Support Network is het netwerk voor onderzoeksondersteuners van de universiteit ter ondersteuning van Leidse onderzoekers om hen te helpen bij alle aspecten van het onderzoek.

Binnen het netwerk wisselen onderzoeksondersteuners van verschillende domeinen in communities kennis en ervaringen uit en werken samen aan het beantwoorden van (complexe) vragen van onderzoekers. Er zijn communities actief van subsidieadviseurs, project controllers, onderzoeksprojectmanagers, secretarissen van de commissies ethiek, knowledge transfer adviseurs en  datastewards. Iedere community heeft een eigen community manager. Hier lees je meer over het netwerk en de communities.

Leiden Research Support Network
Verticaal: netwerken van research support professionals werkzaam binnen een domein (1e en 2e lijn). 
Horizontaal: multidisciplinaire samenwerking research support professionals in de 1e lijn. 

Als research support professional ben je onderdeel van het Leiden Research Support Network en mogelijk een of meerdere communities. Benieuwd wat het netwerk voor jou betekent? Binnenkort ontvang je van de community manager(s) van jouw domein(en) meer informatie. Heb je nog geen informatie ontvangen en ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via de button hieronder en bekijk alvast de brochure met handige informatie over het netwerk en de voordelen voor jou als lid. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.