Nieuws

In de spotlight: achtergrondinformatie, nieuws en mededelingen over het project Ondersteuningsnetwerken.

Op dinsdag 1 februari 2022 organiseren we van 16:00 - 17:00 uur vanuit Programma Leiden Research Support een webinar over How Luris Supports Knowledge Translation. Het webinar wordt gegeven door Jessica Meijer.

• Doelgroep: onderzoekers en onderzoeksondersteuners
  • Taal: Engels

We zijn gestart! Tijdens de eerste bijeenkomst van LRS on Tour namen we online een kijkje in de keuken bij de research support staff van de Faculteit Governance and Global Affairs. Helaas konden we niet fysiek langskomen, maar ook online kun je heel goed op werkbezoek gaan. Door op werkbezoek te gaan bij verschillende faculteiten leren we elkaar kennen en krijgen we een kijkje in de keuken van steeds andere collega ondersteuners.
Silviu Piros is Senior Grant Advisor bij ISGA en gaf een interactieve presentatie o.a. over het belang van het creëren van een functioneel ondersteuningsnetwerk. De sessie werd afgesloten met een gezellig en informatieve pubquiz.

Hele jaar on tour

LRS gaat hele jaar on tour. Tijdens de volgende LRS on Tour gaan we naar het LIC. Meer informatie volgt na de volgende persconferentie.

Onderzoeksondersteuning voor onderzoeksprojecten: wat komt daar allemaal bij kijken?

De eerste hybride Leiden Research Support Conference - georganiseerd voor en door onderzoeksondersteuners - stond op 27, 28 en 29 september 2021 volledig in het teken van het inrichten van goede onderzoeksondersteuning.