Universiteit Leiden

nl en

Ondersteuningsnetwerken

In 2021 is gestart met het in kaart brengen en opzetten van een netwerk van research support professionals binnen de Universiteit Leiden, het Leiden Research Support Network.

We bouwen aan het netwerk door middel van onder meer evenementen, webinars, kennissessies en de jaarlijkse Research Support Conference. Daarnaast is er een kennisbasis en communicatieplatform opgezet voor kennisdeling en efficiënte samenwerking.

Er zijn universiteitsbrede communities van research support professionals opgezet binnen de volgende domeinen: subsidieadvies, financieel projectbeheer, projectmanagement, datamanagement en ethiek. 

Het Leiden Research Support Network is het netwerk voor research support professionals binnen de Universiteit Leiden. Binnen de communities weten research support professionals elkaar beter te vinden, vindt er kennis- en expertise uitwisseling plaats en kan snel en efficiënt worden samengewerkt aan het beantwoorden van (complexe) vragen van onderzoekers. Elke community heeft een communitymanager die de groep faciliteert en kennisuitwisseling bevordert. Het netwerk groeit nog steeds en er worden nieuwe communities gevormd.

Leiden Research Support Network
Verticaal: netwerken van research support professionals werkzaam binnen een domein (1e en 2e lijn). 
Horizontaal: multidisciplinaire samenwerking research support professionals in de 1e lijn. 

Als research support professional ben je onderdeel van het Leiden Research Support Network en mogelijk een of meerdere communities. Benieuwd wat het netwerk voor jou betekent? Binnenkort ontvang je van de community manager(s) van jouw domein(en) meer informatie. Heb je nog geen informatie ontvangen en ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via de button hieronder en bekijk alvast de brochure met handige informatie over het netwerk en de voordelen voor jou als lid. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.