Universiteit Leiden

nl en

Webinars voor docenten

Webinars over remote teaching voor alle docenten en medewerkers.

Naar aanleiding van de coronacrisis organiseerden het Centre for Innovation en het ICLON, in samenwerking met faculteiten, van maart tot juli 2020 wekelijks webinars om medewerkers en docenten van de Universiteit Leiden te ondersteunen bij de overgang naar onderwijs op afstand. Op dit moment is het webinarprogramma beëindigd, maar je kunt de webinars nog wel terugkijken in de videoportal of via het programmaoverzicht op de Teaching Support Gateway.

Als je geïnteresseerd bent om een webinar of workshop over een specifiek onderwerp voor jouw faculteit of instituut te organiseren, dan bieden het Centre for Innovation en het ICLON gepersonaliseerde training voor docenten en medewerkers aan. Contacteer ons via c4i@sea.leidenuniv.nl voor meer informatie.

Bekijk eerder gegeven webinars via het Remote Teaching-kanaal op de videoportal

Voorgaande webinars

Heb je vragen of ben je op zoek naar aanvullend advies over remote teaching, neem dan contact op met de coördinator van jouw faculteit. Je kunt ook de Remote Teaching-tegel in de Helpdeskportal gebruiken om contact op te nemen met het Remote Teaching Support Team.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.