Universiteit Leiden

nl en

Aanvragen 2023-2024

Heb je een idee voor een onderwijsinnovatie? Jaarlijks kan je een Grassroots of Grass shoots subsidie aanvragen. Ronde 2023-2024 is inmiddels gesloten.

Hoe werkt het?

In de ronde 2023-2024 verloopt het aanvraagproces iets anders dan voorheen. Je stuurt eerst een vooraanmelding in waarin je beschrijft welke innovatie je wilt implementeren en waarom én of je een grassroots of een grass shoots wilt aanvragen. De deadline hiervoor is 6 april.

Hierna neemt SOLO contact op voor een adviesgesprek. We gaan hierbij kijken of er mogelijkheden zijn om potentiële aanvragen te bundelen en helpen je om de aanvraag zo goed mogelijk vorm te geven. De deadline voor de definitieve aanvraag is 12 mei. Hierna buigt de beoordelingscommissie zich over de aanvragen voor een definitieve selectie. De beoordelingscommissie bestaat deze ronde uit:

Stappenplan

  1. Lees de voorwaarden goed door.
  2. Vul het vooraanmeldformulier in (deadline 6 april).
  3. Tussen 11 en 20 april word je uitgenodigd voor een adviesgesprek.
  4. Na dit gesprek ontvang je het aanvraagformulier.
  5. Vul het online formulier in en upload het ingevulde aanvraagformulier (deadline 12 mei).
  6. Vergeet niet aan te vinken dat je een ontvangstbevestiging wilt ontvangen en klik op Submit.
  7. Uiterlijk 26 mei ontvang je de uitslag van de beoordelingscommissie.

Hulp nodig of vragen?

Voor ondersteuning bij het schrijven van je voorstel en vragen over support vanuit de faculteit bij de uitvoering van je project: neem contact op met Grassroots and -shoots coördinator Mieneke van der Salm. Je voorstel kan op verzoek ook aan ICLON (Anthea Aerts) worden voorgelegd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.