Universiteit Leiden

nl en

Route en parkeren bij SSH-labs

De SSH-labs in het Sylviusgebouw zijn goed bereikbaar vanaf Station Leiden Centraal en met de auto. Wel zijn er beperkt parkeerplaatsen beschikbaar.

ingang Sylviusgebouw SSH-labs

Openingstijden

Het Sylviusgebouw is geopend op maandag tot en met vrijdag, van 7:00-20:00 uur. De SSH-labs zijn toegankelijk vanaf 9:00 uur. In het weekend is het gebouw gesloten.

Parkeren

Voor medewerkers geldt het parkeerbeleid van de universiteit.  

Als je geen medewerker bent

Er zijn drie parkeerplaatsen beschikbaar voor onderzoeksdeelnemers (de onderzoeker kan deze reserveren via de labmanager). Het parkeerterrein is te bereiken via de slagboom op de kruising Goliuspad/Galileiweg. Vervolgens loop je via de Galileiweg naar de voorkant van het gebouw. Mensen die beschikken over een invalidenparkeerkaart kunnen voor het gebouw parkeren.  

Omdat er weinig parkeerruimte aanwezig is, bevelen we aan om met het openbaar vervoer te komen en vanaf station Leiden Centraal te lopen. Kom je toch met de auto, dan wordt het parkeren in een openbare parkeergarage aangeraden, bijvoorbeeld parkeergarage Ehrenfestweg.

Route

Lopend of fietsend vanaf het Centraal Station

Visuele looproute via Google Maps

Het is ongeveer 1,3 km.

Verlaat het station aan de kant van LUMC/Leiden Bio Science Park. Steek de Bargelaan over bij het zebrapad en loop verder over de stoep langs het fietspad of volg het fietspad. Hierbij zou aan de linkerzijde het LUMC zichtbaar moeten zijn.

Vervolg de weg langs het fietspad tot je op een kleine oversteek bent, waarbij de parkeergarage recht voor je is. Houd dan rechts aan, vervolg langs de rotonde (langs GGZ Rivierduinen aan de rechterkant en het Pieter de la Courtgebouw) tot je bij de grote kruising uitkomt met de Wassenaarseweg. Sla daar linksaf. Ga verder tot je bij de volgende rotonde komt, en sla daar linksaf. Ga linksom of rechtsom om het Nucleusgebouw heen en daar bevindt zich de ingang van het Sylvius (kan eigenlijk niet missen).

Na de entree door de hoofdingang ga je na de receptie linksachterin de trappen op. Op de tweede verdieping vind je dan de SSH-labs.

Kaartje met de looproute naar de SSH-labs
Looproute naar de SSH-labs

Contact opnemen met SSH-labs

Labsupport SSH

Sylvius
Sylviusweg 72
2333 BE Leiden
2.5.01
+31 71 527 6337

Labmanager Maureen Meekel

Sylvius
Sylviusweg 72
2333 BE Leiden
2.5.01
+31 71 527 4082
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.