Thuiswerken in tijden van corona

Vanaf 30 augustus kan de 1,5 meter afstand binnen de universiteit worden losgelaten en kan het onderwijs volledig open. Wel is het gebruik van een mondkapje verplicht. Thuiswerken blijft vooralsnog de norm voor het personeel dat niet direct een onderwijs- of onderwijsondersteunende functie heeft.

Wat betekent dit als je op de universiteit werkt? Lees meer.

Snel aan de slag

In dit dossier geven we je een aantal tips over het thuiswerken.

Je vindt hier ook informatie over:

Of bekijk de Vragen en antwoorden-pagina. Als jouw vraag daar niet tussenstaat, neem dan contact op met de helpdesk van het ISSC voor ICT vragen en met het PSSC voor vragen over personeelsaangelegenheden.

Veilig werken

Het is belangrijk om in tijden van crisis aandacht te besteden aan (digitale) veiligheid, zodat cybercriminelen geen misbruik kunnen maken van de situatie. Op de pagina over veilig werken lees je hoe thuis veilig werkt.