Thuiswerken in tijden van corona

De regel voor alle medewerkers is: werk tot en met 28 april zoveel als mogelijk vanuit huis.

Voor elke werksituatie en medewerker kunnen de omstandigheden anders zijn. Stem met je leidinggevende af als je werk hebt dat je niet thuis kunt doen. Overleg ook als je werk hebt dat door de omstandigheden stil komt te liggen. Faculteiten en expertisecentra maken waar nodig richtlijnen om een en ander in hun context in goede banen te leiden.

Het laatste nieuws over thuiswerken vind je in de updates

Vragen

We proberen zoveel mogelijk problemen die je bij het thuiswerken tegenkomt te ondervangen, maar hebben wellicht nog niet op alle vragen nu al een antwoord. Heb je nog vragen? Kijk bij:

Als jouw vraag daar niet tussenstaat, neem dan contact op met de helpdesk van het ISSC voor ICT vragen en met het PSSC voor vragen over personeelsaangelegenheden.

Veilig werken

Het is belangrijk om in tijden van crisis aandacht te besteden aan (digitale) veiligheid, zodat cybercriminelen geen misbruik kunnen maken van de situatie. Op de pagina over veilig werken lees je hoe thuis veilig werkt.