Universiteit Leiden

nl en

Lunchbyte Learning & Teaching Community: Learning analytics bij Inleiding bestuursrecht

Datum
donderdag 7 april 2022
Tijd
Bezoekadres
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
C0.14

Hoe studeren studenten? Learning analytics helpt hier zicht op te krijgen. Tijdens de lunchbyte georganiseerd door het Learning & Teaching Community presenteert Arjen de Vetten (universitair docent en onderwijsadviseur bij het ICLON) een analyse van het studeergedrag van studenten tijdens het vak Inleiding bestuursrecht. Op basis van de studeeractiviteiten van ruim 1100 studenten die aan het vak deelnamen kijken we naar verschillende typen studeergedrag en naar verklaringen voor dit gedrag.

Tijd

7 april van 12.00 tot 12.45 uur

Locatie

KOG, zaal C0.14

Aanmelden (voor lunch) kan via https://www.formdesk.com/universiteitleiden/lunchbyteapril

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.