Universiteit Leiden

nl en

Cursus | Training

Training Storytelling

Datum
vrijdag 9 juni 2023 - vrijdag 30 juni 2023
Bezoekadres
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Meer impact met je speech, presentatie of in vergaderingen

Wil jij mensen raken, inspireren of motiveren, maar merk je dat je dat doel met jouw (inhoudelijke) verhaal niet altijd bereikt? Voel je je bij de inhoud van je verhaal senang, maar wil je het  aansprekender leren vertellen? Met meer contact met je toehoorders? Dan is het goed te weten dat een publiek naar je laten luisteren meer vraagt dan kloppende feiten. Ontdek de kracht van een goed gekozen persoonlijk verhaal. Leer hoe je met plezier op een andere manier kunt presenteren.

De kracht van een verhaal

Met een passend verhaal breng je iets teweeg bij een ander. Verhalen verbinden en geven betekenis. Ze doen bij de toehoorder een beroep op hun eigen verbeeldingskracht en creëren ruimte om te luisteren naar (nieuwe) oplossingen en invalshoeken. Oftewel: ze zetten de ander aan tot luisteren.
Het mooie is: iedereen heeft een verhaal. Ook jij hebt een schat aan verhalen in je, die je kunt gebruiken. Je hoeft ze alleen maar te vinden.

Maar hoe vind je verhalen? Op welke momenten vertel je ze? Hoe pas je ze toe in jouw dagelijkse praktijk, waarin je bijvoorbeeld een presentatie of speech geeft of jezelf zichtbaarder wil maken? Hoe koppel je ze aan jouw boodschap? En hoe breng je een verhaal zo impactvol mogelijk?

Data en locatie

 

Voorjaar 2023:
De training bestaat uit 4 lesdagen:

  • vrijdag 9, 16, 23 en 30 juni 2023

Locatie:  
Den Haag

Kosten

Kosten: € 1850,-

Docenten:

Hans Dekker en Suzanne Verhees

 

Meer informatie over de Training Storytelling

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.