Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Afro Mix beginners/intermediate

Donderdag van 17:30-18:45 uur

Docent
Avalon Brown

Voor wie
Voor beginners/intermediate. De stijl is energiek en pittig. Centraal staan power, groot bewegen en uit je comfortzone stappen.

Inhoud  
Afro Mix bestaat uit een mix van verschillende dansstijlen. De basis is Afrikaanse dans: grote, aardse, intensieve en opzwepende bewegingen. Daarbij is het de kunst om alles los te laten en tegelijkertijd het onafhankelijk bewegen van onder-en bovenlichaam te beheersen. Afrobeats en andere verschillende soorten uptempo muziekstijlen zorgen voor nog meer genot en energie in de les. Binnen de stijl AfroMix is er veel ruimte voor het ontwikkelen en behouden van je eigen stijl. We werken tijdens de les aan een traditioneel Afrikaanse choreografie en een moderner stuk met Afro moves. 

Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een hoger of lager niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent 
Avalon Brown danst al van kinds af aan. Haar lessen zijn pittig met veel Afrikaanse invloeden en een mix van verschillende dansstijlen. 'Afrikaanse dans voelt voor mij puur en het ligt het dichtst bij mezelf: energiek en rauw.  Ik heb hier geleerd om alles los te laten, wat een heerlijk gevoel geeft me dat!'. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen die deze energieke en uitdagende dansstijl willen ervaren!

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.