Universiteit Leiden

nl en

Transport

Wil je pakketten, dozen of kleine meubelen vervoeren tussen de gebouwen van de Universiteit of binnen Nederland? Alles wat niet onder post valt, kan met een transportrit worden afgeleverd.

Vraag transport aan

Voorwaarden transport

Je kunt bij Post & Transport alleen transport aanvragen als je een geregistreerde klant bent en een kostenplaatsnummer hebt. Ben je nog geen geregistreerde klant, dan kun je contact opnemen met de Centrale Postkamer. 

Kosten

De kosten voor een transport zijn afhankelijk van de hoeveelheid, het moment en de afstand. Kosten voor transporten worden op basis van nacalculatie doorberekend. Voor een indicatie van de kosten van jouw specifieke vervoersopdracht kan je contact opnemen met de Centrale Postkamer. 

Levertijden

Je kan je transportzending kan aanmelden via bovenstaand formulier. De levertijd is afhankelijk van het moment van aanmelding. In de basis geldt:

  • aanmelding op maandag of dinsdag: bezorgd op woensdag
  • aanmelding op woensdag of donderdag: bezorgd op vrijdag
  • aanmelding op vrijdag: bezorgd op maandag

Wanneer een transport afwijkt van bovenstaande uitgangspunten (bijvoorbeeld omdat directe levering nodig is), vragen wij je aanvullend op het transportaanvraagformulier telefonisch contact opnemen met de Centrale Postkamer. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.