Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Geef je mening over NWO

27 januari 2022

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) voert een reputatieonderzoek uit en vraagt om jouw mening. Heb jij in de laatste twee jaar met NWO te maken gehad? Vul dan onderstaande enquête in.

Reputatie NWO onder onderzoekers

De taak van NWO is breder dan slechts het verlenen van subsidies voor excellente onderzoeksvoorstellen. NWO speelt als lid van de Kenniscoalitie een rol in het verkrijgen van meer financiën voor wetenschap in brede zin. Ook willen zij namens de wetenschap een verbinder van het veld zijn. Om te weten in hoeverre zij hun doelstellingen halen, vragen zij aan onderzoekers om de vragenlijst in te vullen.

Vul de enquête in voor 6 februari

Het invullen kost circa 15 minuten. Je kunt de vragenlijst invullen tot uiterlijk zondag 6 februari 2022. Alle gegevens die je invult in de enquête, worden slechts voor dit onderzoek gebruikt en worden na verwerking vernietigd. Het onafhankelijke onderzoeksbureau I&O Research voert het onderzoek uit.

Start vragenlijst

Vragen?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Stuur dan een mail naar helpdesk@ioresearch.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.