Universiteit Leiden

nl en

Bericht van het interim-bestuur faculteit Rechtsgeleerdheid

5 juli 2023

Beste collega’s,

Afgelopen maandag zijn we als interim-bestuur officieel aan de slag gegaan voor de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Voor onze opdracht zetten wij graag al het goede werk van het aftredend bestuur door en houden daarin stevig koers in samenwerking met jullie allen. Na een druk jaar komt er een tijd aan waarin iedereen hopelijk kan genieten van een welverdiende, rustige zomerperiode. Vanaf de start van het nieuwe facultair jaar gaan we met volle kracht verder aan het mooie en impactvolle werk op het gebied van onderwijs en onderzoek van onze faculteit. Op donderdag 6 juli hopen we samen met jullie de zomer in te luiden op het strandfeest in Katwijk aan Zee.

Met vriendelijke groet,

 Het interim-bestuur faculteit der Rechtsgeleerdheid

Suzan Stoter, interim-decaan
Jan Adriaanse, interim-vice-decaan, portefeuillehouder onderwijs
Janine Ubink, interim-vice-decaan, portefeuillehouder onderzoek
Gertjan Boshuizen, portefeuillehouder bedrijfsvoering
Julie Külsen, assessor tot 1 september

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.