Universiteit Leiden

nl en

HR

ABP organiseert nieuwe presentaties over pensioen

24 augustus 2023

Eerder dit jaar werden er in samenwerking met ABP presentaties over pensioen georganiseerd voor universiteitsmedewerkers. Wegens groot succes worden er in het najaar vier nieuwe presentaties gegeven.

Als je salaris ontvangt van de Universiteit Leiden, bouw je pensioen op bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). De presentaties worden gegeven door experts van het ABP die je alles kunnen vertellen over het Nederlandse pensioensysteem. Ze zullen ook ingaan op vragen als hoe het pensioen is opgebouwd, of je eerder of later met pensioen kan, wat aanvullend pensioen is en hoe ‘MijnABP’ werkt.

Data en tijden

De ABP-presentaties vinden plaats op onderstaande data. Ze worden in het Nederlands gehouden en kunnen thuis of op het werk worden gevolgd via Microsoft Teams.

  • Woensdag 27 september, 10.00-11.30 uur
  • Maandag 30 oktober, 16.00-17.30 uur
  • Donderdag 16 november, 10.00-11.30 uur
  • Dinsdag 19 december, 16.00-17.30 uur

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze link. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (maximaal 20 deelnemers per presentatie) zodat er voldoende gelegenheid is voor het stellen van vragen.

Aan deelnemers wordt gevraagd om 10 minuten voor aanvang in te loggen via Microsoft Teams zodat de presentatie op tijd kan beginnen. Een goede internetverbinding is ook van belang: de pensioenfunctionaris kan tijdens de presentatie geen technische problemen oplossen.

Slides beschikbaar

Ken jij collega’s die bij de vorige sessies aanwezig waren, of die wellicht benieuwd zijn wat er is besproken? Of wil je alvast weten welke onderwerpen aan bod kunnen komen in de volgende presentaties? De slides zijn hier beschikbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.