Universiteit Leiden

nl en

Medewerkerspagina

Binnen de externe site is het mogelijk om een faculteitsfolder met een medewerkerspagina aan te maken. Ga naar de juiste folder en  voeg eerst een 'nieuwe organisatie content/medewerkers map' toe. Vervolgens voeg je aan die map een 'nieuwe medewerkerslijst organisatieonderdeel' toe.

3 manieren om een medewerkers pagina te vullen

  1. Via de personeelscategorie
  2. Door zelf de medewerker(s) te selecteren
  3. Met behulp van de ULCN-code

Rules!

Als er een ULCN code is gekozen dan overruled deze altijd, ook als er geen medewerkers aan de code zijn gekoppeld of als het een niet bestaande code betreft. Is er geen ULCN code ingevuld dan hebben medewerkers die met de hand zijn gekozen voorrang op de personeelscategorie. De personeelscategorie doet alleen nog zijn werk als er geen medewerker handmatig is gekozen en er geen ULCN-code is ingevuld.

Personeelscategorie

Door een personeelscategorie te selecteren kun je eenvoudig een medewerkerspagina vullen met alle medewerkers met dezelfde categorie. Bijvoorbeeld, Wetenschappers, hoogleraren of ondersteunend personeel.

Selecteer zelf een medewerkers(s)

Met de hand toegevoegde medewerkers overrulen de personeelscategorie selectie. Kies 'selecteer' om een medewerker uit de gedeelde content -> profielen te selecteren. Met 'toevoegen'  kun je net zoveel medewerkers toevoegen als je zelf wilt. Je kunt geselecteerde medewerkers uiteraard ook verwijderen uit de lijst.

ULCN-code

Je kunt naast het kiezen van een personeelscategorie of losse medewerkers ook een ULCN-code invullen. Deze overruled alle andere settings, ook als er reeds medewerkers en/of een personeelscategorie zijn gekoppeld.

Let op! Als je een ULCN-code wilt verwijderen dan moet je niet alleen de inhoud van het veld wissen, maar ook het hele veld verwijderen met het rode kruisje

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.