Universiteit Leiden

nl en

Laptops in het onderwijs

Een mobiele laptopkar die inzetbaar is in het Lipsius.

Wil je tijdens college digitaal aan de slag met je studenten? In het Lipsius is een laptopkar met 40 laptops beschikbaar voor onderwijs (en workshops).

Zalen

De kar is in heel Lipsius te gebruiken. De dichtsbijzijnde lokalen die geschikt zijn om de kar in te zetten zijn 2.01 en 2.06 met beide plek voor 40 studenten. Zorg dat je een zaal hebt gereserveerd voordat je de laptops aanvraagt.

Reserveren en gebruiken

De beschikbaarheid van de laptops is hier te zien. Ook als er al een reservering staat, maar niet alle laptops geboekt zijn, kun je een aanvraag doen. We brengen je dan in contact met de eerste boeker, zodat samen afgestemd kan worden hoe de laptops onderling worden verdeeld. 

Is de kar op je gewenste moment beschikbaar dan kun je deze reserveren via dit aanvraagformulier. Je krijgt een bevestiging van je reservering zodra die is verwerkt.

Aanvraagformulier

Instructies

Raadpleeg deze instructies vóór gebruik van de laptops. Zorg er altijd voor dat de laptops na gebruik weer juist, verbonden aan de opladers, in de kar worden geplaatst.

Instructies

Software

Heb je specifieke wensen voor software op de beschikbare laptops? Neem contact op via ecole@hum.leidenuniv.nl. Doe dat vroegtijdig vóór de start van het komende semester.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.