Universiteit Leiden

nl en

Interne communicatiemiddelen

Bij een organisatie die zo groot is als de Universiteit Leiden is interne communicatie van groot belang.

Website en nieuwsbrieven

Ons belangrijkste interne communicatiemiddel is deze medewerkerssite. Informatie over de redactie vindt u op de pagina over webredactie.

Daarnaast ontvangen alle medewerkers elke dinsdag een nieuwsbrief met informatie over wat er speelt.

Tips?

Reacties op en suggesties voor nieuws zijn welkom op nieuws@leidenuniv.nl.

Universiteit Leiden in het nieuws

Wilt u weten wat er in de media over de universiteit, haar onderzoekers en studenten wordt geschreven? Meld u dan aan voor de digitale knipselkrant 'Universiteit Leiden in het nieuws'. De links in het overzicht vervallen na drie maanden. Wilt u een artikel voor eigen gebruik archiveren, maak dan meteen een kopie.

Let op: dit overzicht is alleen toegankelijk via het universitaire netwerk, dus op de werkplek of via de Remote Werkplek-omgeving. Geef daarom uw e-mailadres van de Universiteit Leiden op bij aanmelding. 

Medewerkerswebsite

Op de startpagina van de medewerkerswebsite staan alle mededelingen die voor medewerkers relevant zijn én de nieuwsberichten van onze facultaire nieuwspagina. Kortom: al het nieuws gebundeld op 1 pagina. Vanuit de medewerkerswebsite kun je terecht voor alle praktische informatie, zoals facilitaire zaken, ICT-handleidingen, informatie over salaris en verlof, procedures etc. De medewerkerswebsite van FGW is ingesteld als startpagina in de Internet Explorer browser.

Facultaire nieuwsbrief

De facultaire nieuwsbrief verschijnt eens in de twee weken. In de nieuwsbrief wordt een selectie gepresenteerd van de mededelingen en nieuwsberichten op de medewerkerswebsite. Daarnaast wordt de agenda gepresenteerd van alle activiteiten binnen onze faculteit, waarbij steeds twee weken vooruit wordt gekeken. 

U kunt hier het archief van de nieuwsbrief vinden.

Krant fgw.nu

De fgw.nu krant verschijnt twee keer per jaar: in juni en in december. In de krant komen medewerkers uitvoerig aan het woord over onderwerpen die binnen de faculteit spelen. De krant geeft daarnaast context en achtergrond bij facultaire thema’s en toont de samenhang tussen de strategie en de dagelijkse praktijk. 

U kunt hier het archief van de krant vinden (zowel in het Nederlands als in het Engels).

Overige interne communicatie Universiteit Leiden

Universiteit Leiden kent een aantal communicatiekanalen. Meer informatie daarvoor vind je op het algemene tab.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.