Universiteit Leiden

nl en

Hulp en ondersteuning

Heb je een vraag over het indienen van facturen? Of heb je bijvoorbeeld hulp nodig met inkopen? Lees met welke vraag je waar terecht kunt.

Directie Financiën

Heb je bijvoorbeeld vragen over de planning & control-cyclus of de administratieve organisatie? Stel ze aan de (universiteitsbrede) directie Financiën.

Financieel Shared Service Center (FSSC).

Wil je een digitale factuur indienen? Heb je vragen over financieel-administratieve dienstverlening? Daarvoor kun je terecht bij het Financieel Shared Service Center (FSSC).

Financieel Serviceplein

De universiteit maakt gebruik van verschillende inkoop- en verkoopprocessen. In de toekomst verandert dat en kun je op het Financieel Serviceplein al je bestellingen plaatsen en verkoopfacturen aanvragen.

Financiële afdelingen (decentraal)

Heb je vragen over financiële richtlijnen, processen of andere zaken? Dan kun je terecht bij de controller van je faculteit.

Audit en interne controle

Ben je verantwoordelijk voor een project en heb je accountantsverklaring nodig? Heb je vragen over over een audit of over interne controle? Neem ook dan dan contact op met de controller van je faculteit. 

Universitaire Inkoop Leiden

Heb je hulp nodig bij een inkooptraject? De afdeling Universitaire Inkoop ondersteunt inkoopprocessen. Met name de Europese aanbestedingstrajecten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.