Universiteit Leiden

nl en

Wijzigingen voor de website

Wil je een bericht laten plaatsen of wil je een inhoudelijke wijziging doorgeven? Neem dan contact op met de webredactie van je faculteit of eenheid.

Nieuws

Wil je je onderzoeksresultaten onder de aandacht brengen van een breder publiek? Denk dan eens aan een nieuwsartikel op de universitaire website. Je hoofdredacteur kan je helpen in contact te komen met de juiste personen, of dit nu je eigen facultaire webredactie is, de adviseur Wetenschapscommunicatie of de centrale nieuwsredactie.

Ook voor nieuws dat niet gerelateerd is aan onderzoek kun je terecht bij je facultaire webredactie of de centrale nieuwsredactie.

Profielpagina

Alle medewerkers van de universiteit hebben een eigen profielpagina op de website. De gegevens die op je profielpagina getoond worden, komen voor een deel uit verschillende achterliggende systemen. Lees hier hoe je deze gegevens kunt (laten) wijzigen >>

Wil je iets laten wijzigen?

Heb je een vraag over de website, dan is je eerste aanspreekpunt de webredactie van je faculteit of eenheid. Heb je een verzoek of vraag voor één van de centrale redacties, dan lees je hier waar je terecht kunt.

Heb je vragen of opmerkingen over de website? Kun je iets niet vinden? Neem dan contact op met de centrale webredactie.

Zijn er wijzigingen in de informatie die specifiek voor faculteiten of instituten bedoeld is? Dan kun je contact opnemen met de webredactie van jouw faculteit of eenheid.

Ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor teksten of onderdelen van de studentenwebsite en wil je iets laten wijzigen? Stuur je verzoeken dan naar de centrale webredactie van de studentenwebsite: Contact SOZ Communicatie 

Zijn er wijzigingen in de informatie die specifiek voor faculteiten of instituten bedoeld is? Neem dan contact op met de webredactie van jouw faculteit of eenheid.

Ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor teksten of onderdelen van de medewerkerswebsite en wil je iets laten wijzigen? Stuur je verzoek dan naar de centrale webredactie van de medewerkerswebsite.

Voor een snelle afhandeling van je verzoek, is het handig om de wijziging of aanvulling van de tekst op de volgende wijze door te geven:

  • Vermeld de link van de pagina waar de te wijzigen tekst op staat.
  • Plak de oude tekst in een Word-document. Geef met 'track changes' de wijzigingen aan.
  • Geef ook de wijzigingen op de Engelse pagina op deze manier door.
  • Zijn er bijlagen? Geef de bestanden een duidelijke naam, een nummer en verwijs in het Word-document naar de bestanden. Bijv. [bijlage 1: titel document] 
  • Stuur je mail naar de gedeelde mailbox van de redactie: medewerkersportal@leidenuniv.nl

Heb je meerdere wijzigingen? Geef ze zo veel mogelijk in één keer door. 

Zijn er wijzigingen in de informatie die specifiek voor faculteiten of instituten bedoeld is? Neem dan contact op met de webredactie van jouw faculteit of eenheid.

Ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor teksten of onderdelen van de bibliotheekwebsite en wil je iets laten wijzigen? Stuur je verzoeken dan naar de webredactie van de bibliotheek: communicatie@library.leidenuniv.nl

Ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor teksten of onderdelen van de Studiegids en wil je iets wijzigen? Neem contact op met de redacteur van jouw faculteit of eenheid.

Neem voor technische wijzigingen contact op met studiegids@sea.leidenuniv.nl.

Wil je een vak aanmelden? Ga dan naar de facultaire tab op de pagina Studiegids of neem contact op met de redacteur van jouw faculteit of eenheid.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.