Universiteit Leiden

nl en

Serie

Psychology Connected

Psychology Connected is een vierjaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door de Wetenschapscommissie in samenwerking met het Instituutsbestuur voor alle medewerkers van het Instituut Psychologie.

Tijdens Psychology Connected gaan we op zoek naar nieuwe perspectieven op maatschappelijke en academische vraagstukken. Dit doen we uiteraard aan de hand van alle wetenschappelijke kennis die ons instituut rijk is. Hoe kunnen verschillende psychologische perspectieven ons helpen maatschappelijke problemen beter te begrijpen? Welke mogelijke oplossingen worden geboren uit het verbinden van verschillende perspectieven binnen ons Instituut? Maar ook: hoe richten we ons werk als onderzoekers in? Wat verstaan we onder kwalitatief hoogstaand onderzoek?

Lara Wierenga introduceert Psychology Connected

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Aan de hand van korte lezingen, interactieve presentaties en discussies behandelen we elke editie een specifiek thema, zoals het klimaat of academische integriteit. Kijk hieronder voor de komende edities. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.