Universiteit Leiden

nl en

Didactiek - Basis Kwalificatie Onderwijs

Individuele begeleiding van docenten

Wil je de didactiek van je onderwijs verbeteren of wil je je verder verdiepen in een onderwerp als blended learning of het maken van toetsen, zonder hiervoor een heel trainingsprogramma te volgen? Dan is individuele begeleiding wellicht een goede oplossing.

Doelgroep
Docent

Een van de trainers van LLInC begeleid je individueel en op maat voor het onderwerp waarover je meer wil weten. En samen met de trainer stem je af om hoeveel uren begeleiding het zal gaan en wat de kosten hiervan bedragen. Individuele begeleiding is ook een goed alternatief wanneer een training als gevolg van onvoldoende deelnemers geen doorgang kan vinden.

Heb je een korte didactische vraag? Alle docenten kunnen bij LLInC kosteloos terecht voor snel en praktisch advies. Het gaat dan om korte vragen die spelen tijdens het voorbereiden en uitvoeren van colleges en die om een snel antwoord vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over over blended learning, het maken van een goed tentamen, het begeleiden van een (lastige) groep studenten, het geven van scriptiebegeleiding of over het maken van een activerende opdracht

Programma

Individuele begeleiding aangeboden door LLInC voor FGGA docenten

Contact

Neem bij vragen contact op met het LLInC via cursusbureau@llinc.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.