Universiteit Leiden

nl en

Anna van Buerenplein

Locatie
Anna van Buerenplein 301
2595 DG Den Haag
Telefoon
070 800 9507 | 071 527 8207

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 20.00 uur
Werktijden: 07.45 - 23.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 19.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Het Leiden University College, dat gebruik maakt van de locatie aan het Anna van Buerenplein, bestaat uit een gebouw waarin het onderwijs plaatsvindt en studio’s waarin de studenten wonen. Om deze reden is het pand alleen toegankelijk voor de medewerkers en studenten.

Het aantal parkeerplaatsen van de Universiteit Leiden is beperkt. Heeft u een afspraak met een van onze medewerkers? Deze kan in sommige gevallen een parkeerplaats voor u reserveren.

U kunt ook gebruik maken van de betaalde parkeermogelijkheden in Leiden en Den Haag.

Betaald parkeren

 
Leiden

Den Haag

De campus Den Haag bestaat uit drie gebouwen in het bestuurlijke hart van de stad. De studenten, onderzoekers en medewerkers van de Universiteit Leiden hebben hier een plek die hen direct verbindt met Haagse thema’s zoals bestuur en veiligheid. Zou u een bijeenkomst op de campus willen organiseren?

Studenten van het Leiden University College The Hague wonen in dit gebouw én ze volgen er colleges. Er zijn woonstudio's voor eerste- en tweedejaarsstudenten, die daar verplicht hun intrek nemen. Op de andere etages zijn onderwijsruimtes, een auditorium, een theaterzaal en een studentencafé. Ook de werkruimtes van wetenschappelijk en ondersteunend personeel zijn in dit gebouw.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.