Universiteit Leiden

nl en

Gianclaudio Malgieri benoemt als geassocieerd redacteur van Computer Law & Security Review

Na de afgelopen drie jaar lid van de redactieraad Computer Law & Security Review, Elsevier (CLSR) te zijn geweest, is Gianclaudio Malgieri nu aangesteld als geassocieerd redacteur van datzelfde vakblad.

Gianclaudio Malgieri

Computer Law & Security Review (CLSR) is een van de meest vooraanstaande vakbladen op het gebied van recht & technologie ter wereld. Hoofdredacteur is Sophie Stalla-Bourdillon. Naast Gianclaudio Malgieri, universitair docent eLaw, zijn ook Prof. Dr. Allessandro Mantelero (Polytechnic University of Turin), Dr. Edina Harbinja (Aston Business School, Birmingham) en Dr. Hedvig Schmidt (University of Southampton) betrokken als geassocieerd redacteur. Adjunct-hoofdredacteur is Henry Pearce van de University of Portsmouth. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.