Universiteit Leiden

nl en

Onderdelen homepage

De homepage bestaat uit verschillende onderdelen: de header, footer en de algemene zoekbox (van de externe website), Automatische lijsten: nieuws, agenda. Handmatige link blok, call to action blok, blogfeed en uitgelichtblok. Je kunt de contentblokken onderling verschuiven. Het bovenste blok in het CMS wordt als enige blok rechts bovenin de aside (rechterkolom) geplaatst. De overige blokken worden 3-aan-3 in het centrale deel getoond.

Homepage document vullen

1. Titel en introductie tekst

Vul hier de titel van het document, bijv. Studentenwerving. Dit is de ‘kop’ met grote letters. Probeer deze kort te houden. De introductietekst is optioneel.

2. Hero (header)

Selecteer hier een ‘header’afbeelding en een tekst. De tekst wordt over de hero heen getoond.

3. Carrousel 1 & 2

Je kunt in de carrousel afbeeldingen selecteren, deze een naam geven en er een link aan meegeven. De afbeeldingen incl. tekst en link worden vervolgens ad random getoond op de homepage.

4. Contentblokken

Zie de aside.

5. Extra contentblokken

Zie de aside.

LET OP! Je kunt de contentblokken onderling verschuiven. Het bovenste blok in het CMS wordt als enige blok rechts bovenin de aside (rechterkolom) geplaatst. De overige blokken worden 3-aan-3 in het centrale deel getoond.

6. Klaar met invullen?

Klik op Sla op & sluit. Klik nu op document en publiceer.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.