Universiteit Leiden

nl en

Vergoedingen en declaraties

Maakt u kosten voor uw werk? Lees hier meer over het vergoeden van reis- en verhuiskosten en het indienen van declaraties.

Woon-werkverkeer

Als medewerker van de universiteit komt u in aanmerking voor een vergoeding in de reiskosten van woon-werkverkeer. Uw reiskostenvergoeding wordt automatisch berekend als u in dienst komt op basis van het aantal kilometers dat u reist naar uw werk.

Dienstreizen

Als u een dienstreis maakt, heeft u recht op een vergoeding van de reis- en verblijfkosten. Maakt u een buitenlandse dienstreis en boekt u deze via Uniglobe? Dan worden deze kosten direct aan de universiteit gefactureerd en hoeft u niets voor te schieten.

Verhuiskosten

Verhuist u in verband met uw werk of heeft de universiteit u een verhuisplicht opgelegd? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een verhuiskostenvergoeding of een verhuispremie.

Incidentele vergoedingen

Naast de vergoedingen voor dienstreizen, woon-werkverkeer en verhuizen is er een aantal kleinere incidentele vergoedingen waar u mogelijk voor in aanmerking komt. U leest hier meer over de maaltijdvergoeding, de BHV-vergoeding en het vergoeden van een beeldschermbril.

Declaraties

Heeft u kosten gemaakt voor uw werk? Dan kunt u deze materiële kosten in bepaalde gevallen declareren. U moet hiervoor altijd een betaalbewijs meesturen. U kunt uw onkosten declareren via SAP Self Service.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.