Universiteit Leiden

nl en

Rawi Ramautar nieuwe opleidingsdirecteur van de bachelor Bio-Farmaceutische Wetenschappen

Rawi Ramautar is vanaf 1 september de nieuwe opleidingsdirecteur van de bachelor Bio-Farmaceutische Wetenschappen. De aanstelling is voor vier jaar. Ramautar volgt Erik Danen op die de functie sinds 2019 vervulde.

Hubertus Irth, wetenschappelijk directeur van het LACDR, is verheugd over de aanstelling van Ramautar. 'Rawi is een van LACDR's meest ervaren docenten, en is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het bachelor- en masteronderwijs op het gebied van de bio-analytische chemie. We zijn erg blij dat hij bereid is ons managementteam te komen versterken.’

Enthousiast en toegankelijk docent

Ook Miranda van Eck, opleidingsdirecteur van de masteropleiding Bio-Pharmaceutical Sciences, is blij met de benoeming van Ramautar. ‘Rawi is een enthousiaste en toegankelijke docent die studenten stimuleert om actief na te denken om zelf tot creatieve oplossingen te komen. Met zijn ideeën voor innovaties in het onderwijs en vanuit zijn rol als onderwijscoördinator binnen het Metabolomics and Analytics Center heeft hij de afgelopen jaren al op vele fronten positief bijgedragen aan de coördinatie en ontwikkeling van onze opleidingen.’

‘Erik heeft de opleiding succesvol door de coronaperiode geloodst’

Irth en Van Eck zijn Erik Danen heel erkentelijk voor wat hij de afgelopen vier jaar bereikt. ‘Erik heeft de opleiding succesvol door de moeilijke coronaperiode geloodst. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan de vernieuwing van ons bachelorprogramma en hij heeft de enorme groei in studentenaantallen in goede banen geleid. Daarnaast heeft hij de basis gelegd voor een aangepast curriculum met een expliciete leerlijn op het gebied van computationele geneesmiddelontwikkeling. Als lid van het dagelijks bestuur van het LACDR heeft Erik daarnaast in belangrijke mate leidinggegeven aan de ontwikkeling van het LACDR.’

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.