Universiteit Leiden

nl en

Onderwijsondersteunende organisaties

Het Expertisecentrum Studenten- en Onderwijszaken en de facultaire onderwijsbureaus ondersteunen faculteiten op het gebied van onderwijs.

Expertisecentrum Student- en Onderwijszaken

U kunt bij het Expertisecentrum Studenten- en Onderwijszaken (SOZ) binnen de Universiteit Leiden terecht voor diensten en producten op het gebied van toelating, inschrijving en begeleiding van alle (internationale) studenten. Daarnaast is SOZ verantwoordelijk voor een groot aantal faciliteiten op het terrein van studenten en onderwijs.

OSZ maakt leren en doceren makkelijker: OSZ ontzorgt!

De dienst Onderwijs en Studentzaken (OSZ) adviseert en begeleidt studenten bij aanvang, tijdens en direct na afloop van hun studie. Daarnaast adviseert en ondersteunt de dienst OSZ docenten, managers en bestuurders op verschillende manieren en niveaus bij het vormgeven en operationaliseren van onderwijs(beleid). De dienst OSZ verzorgt de cruciale processen van de facultaire onderwijsorganisatie en registratie. Onze medewerkers zijn oplossingsgericht en denken graag in mogelijkheden, met inachtneming van relevante kaders en wetgeving.

Petra 't Hart
+31 71 527 2890
osz@hum.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.