Universiteit Leiden

nl en

Graduate Schools

Elke promovendus van de Universiteit Leiden moet worden toegelaten bij een van de Graduate Schools. De toelatingsprocedure varieert per Graduate School. De Graduate Schools zijn verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van promovendi.

Graduate School of Archaeology

De Graduate School of Archaeology heeft uitgebreide PhD-programma’s over opgraving, analyse en interpretatie van materiële overblijfselen van het menselijk verleden.

Graduate School of Humanities

De Graduate School of Humanities is onder andere verantwoordelijk voor alle PhD-programma’s van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

Graduate School of Legal Studies

De Graduate School of Legal Studies is onder andere verantwoordelijk voor alle PhD-programma’s van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. 

Graduate School of Leiden University Medical Center (LUMC)

Medische en biomedische promovendi kunnen terecht bij de Graduate School of LUMC. De PhD-programma’s van deze Graduate School zijn gezamenlijk ontwikkeld door de Universiteit Leiden en het LUMC.

Graduate School of Science

De Graduate School of Science biedt acht verschillende PhD-programma’s aan op het terrein van de wiskunde en natuurwetenschappen.

Graduate School of Social and Behavioural Sciences

De PhD-opleidingen van de Faculteit der Sociale Wetenschappen worden verzorgd door de Graduate School of Social and Behavioural Sciences

Graduate School of Governance and Global Affairs

De Graduate School of Governance and Global Affairs is verantwoordelijk voor de PhD-programma’s aan de faculteit Governance and Global Affairs.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.