Universiteit Leiden

nl en

Introductiedag promovendi

Jouw nieuwe carrière als promovendus bij de universiteit begint met een introductiebijeenkomst voor PhD's. Deze bijeenkomst wordt een aantal keer per jaar georganiseerd en is verplicht voor alle nieuwe promovendi.

Data en tijden

De introductiebijeenkomsten worden in 2024 georganiseerd op de volgende data:

  • 1 maart – Online, 13:15 – 14:45
  • 20 maart – Academiegebouw, Rapenburg 73 Leiden, 13:30 – 17:00 (incl. drankjes!)

Meld je aan

Nieuwe promovendi kunnen zich aanmelden via Success Factors.

Aanmelden (Succes Factors)

Heb je (nog) geen toegang tot Success Factors of werk je voor het LUMC? Meld je dan aan via deze link.

Programma

De introductiedagen worden zowel online als fysiek georganiseerd. In beide vormen raak je bekend met promoveren aan de Universiteit Leiden: wat er van je verwacht wordt, op welke faciliteiten en voorzieningen je kunt rekenen en welke trainingen je als promovendi dient te volgen. Ook ontmoet je in beide vormen een lid van het CvB.

We raden je aan om bij de fysieke dag aan te sluiten als je je in Nederland begeeft. Het Academiegebouw waarbinnen we samenkomen, de theatervoorstelling die wordt opgevoerd en de kennismaking met mede-promovendi maken de trip naar Leiden helemaal waard.

Studiebelasting voor LUCRIS registratie

Deelname aan de introductiebijeenkomst omvat een studiebelasting/workload van vijf uur. Presentie wordt online bijgehouden en automatisch verwerkt in LUCRIS (Converis).

Nu al benieuwd naar meer informatie over de universiteit en promoveren? Bekijk dan onze online module voor nieuwe promovendi.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.