Universiteit Leiden

nl en

Introductiedag promovendi

Jouw nieuwe carrière als promovendus bij de universiteit begint met een introductiebijeenkomst voor PhD's. Deze bijeenkomst wordt een aantal keer per jaar georganiseerd en is verplicht voor alle nieuwe promovendi. Volg de introductie bij voorkeur binnen de eerste 2 tot 3 maanden nadat je gestart bent.

Data en tijden

De introductiebijeenkomsten worden in 2022 georganiseerd op de volgende data:

Alle bijeenkomsten beginnen om 13:30 en eindigen om 16:00.

Meld je aan

Nieuwe promovendi kunnen zich aanmelden via Success Factors.

Aanmelden (Succes Factors)

Heb je (nog) geen toegang tot Success Factors of werk je voor het LUMC? Meld je dan aan via deze link.

Programma

Op dit moment wordt de introductiedag online georganiseerd. We hopen dat deze zo snel mogelijk weer fysiek kan plaatsvinden.

De bijeenkomst gaat van start met een woord van welkom door een lid van het College van Bestuur. Je krijgt te horen wat promoveren aan de Universiteit Leiden inhoudt en wat er van je als promovendus verwacht wordt. Verder hoort je op welke faciliteiten en voorzieningen je kunt rekenen.

Vervolgens zullen verschillende sprekers meer vertellen over bijvoorbeeld wetenschappelijke integriteit, en over onze trainingen die speciaal gericht zijn op promovendi. Je krijgt ook de mogelijkheid om andere promovendi te ontmoeten.

Studiebelasting voor LUCRIS registratie

Deelname aan de introductiebijeenkomst omvat een studiebelasting/workload van vijf uur. Presentie wordt online bijgehouden en automatisch verwerkt in LUCRIS (Converis).

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.