Universiteit Leiden

nl en

Wonen in Leiden of Den Haag

Voor promovendi van de Universiteit Leiden die op zoek zijn naar woonruimte, zijn appartementen beschikbaar in Leiden en Den Haag. Deze gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen kunnen gehuurd worden voor een verblijf voor een maand tot maximaal een jaar.

De huurprijzen variëren van 615 tot 1100 euro per maand. Voor 1100 euro kunnen promovendi bijvoorbeeld een studio in de University Lodge huren, naast de Hortus botanicus. In 2015 zijn 168 nieuwe ongemeubileerde appartementen opgeleverd in het voormalig Anatomiegebouw aan de Wassenaarseweg. De verhuur gebeurt via Short Stay-huisvesting. Ook zijn er regelmatig op studentenlocaties semestercontracten ter overname beschikbaar.

Lang verblijf

Ben je langer dan een jaar verbonden aan de universiteit en zoek je woonruimte? Dan is huisvesting mogelijk via de Stichting Boerhaave. De kans is groot dat je te maken krijgt met wachttijd. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in.

Meer informatie

Meer informatie over huisvesting, kosten en bemiddeling vindt u op de website van de Service Centre International Staff.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.