Universiteit Leiden

nl en

Leiden University Press

Leiden University Press publiceert wetenschappelijke boeken en tijdschriften, voornamelijk op het gebied van de geestes- en sociale wetenschappen. Als u als Leidse promovendus uw proefschrift wilt laten uitgeven, biedt deze uitgever u verschillende voordelen.

Wetenschappelijke kwaliteit

Leiden University Press zorgt voor toetsing van de wetenschappelijke kwaliteit van publicaties. De uitgeverij heeft een peer review procedure.

Vertalingen

Wilt u uw Nederlandse publicatie laten vertalen naar het Engels? Leiden University Press biedt deze mogelijkheid en maakt uw publicatie beschikbaar voor de internationale markt.

Internationale distributie

Leiden University Press heeft voor de verkoop in Nederland en Vlaanderen aansluiting bij het Centraal Boekhuis. Er wordt samengewerkt met The University of Chicago Press voor de marketing en verkoop in de Verenigde Staten. NBN Internationaal regelt de distributie in Groot-Brittannië en Europa.

Publicatie als e-book

Wilt u dat uw publicatie ook beschikbaar komt als e-book? Of kiest u voor Printing on Demand, zodat een titel langere tijd beschikbaar blijft? Ook hiervoor kunt u terecht bij Leiden University Press.

Meer informatie

Voor meer informatie over het uitgeven bij Leiden University Press kunt u contact opnemen met Anniek Meinders.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.