Universiteit Leiden

nl en

Postdocs

De universiteit stimuleert medewerkers hun talenten te gebruiken en te ontwikkelen. We proberen er zo voor te zorgen dat je als postdoc de kans krijgt om je te ontplooien, zowel op je vakgebied als in je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn daarom veel mogelijkheden voor interne opleidingen.

Na je postdoc-periode ga je een vervolgstap maken in je carrière. Een wetenschappelijke carrière is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het is daarom belangrijk om op tijd na te denken over je vervolgstap. Er is de mogelijkheid om professionele loopbaanbegeleiding of coaching te krijgen. Je ontvangt hiervoor een persoonlijke uitnodiging via de mail. Deze faciliteiten zijn gratis toegankelijk voor postdocs.

Bespreek de mogelijkheden met je leidinggevende en wees daar vooral niet terughoudend in. De Universiteit Leiden voelt zich verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling.

Online leeromgeving voor PhD's en postdocs

Als PhD-kandidaat of Postdoc kun je je inschrijven voor een training van HRM Learning & Development. Dit doe je via de online leeromgeving, die je kunt vinden via het Serviceplein of via de registratielink op de pagina van de desbetreffende training. In deze online omgeving vind je onder meer een overzicht van alle trainingen van HRM Learning & Development voor jonge onderzoekers, je opleidingshistorie en je behaalde certificaten.

Heb je vragen over de online leeromgeving? Op de webpagina Trainingsaanbod - Universiteit Leiden vind je enkele Quickguides, die je door de belangrijkste functies heen leiden. Staat je vraagstuk hier niet tussen? Dan kun je contact opnemen met HRM Learning & Development.

Postdocs

Bekijk het volledige trainingsaanbod voor postdocs.

Bekijken
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.