Universiteit Leiden

nl en

P&O

Hier vindt u informatie over ons personeelsbeleid. Van salarisschalen tot loopbaanbegeleiding, en van gunstige verzekeringspremies tot het indienen van een klacht.

Nieuwe medewerker

Gaat u binnenkort werken voor de Universiteit Leiden? Of bent u net begonnen?

Arbeidsvoorwaarden, salaris en vergoedingen

Wilt u de salarisschalen bekijken? Wilt u weten op hoeveel vakantiedagen u recht hebt? Of wilt u declaraties indienen?

R&O gesprek

Eén keer per jaar heeft u met uw leidinggevende een Resultaat- en Ontwikkelingsgesprek (R&O gesprek). Hét moment om te evalueren en uw eventuele opleidingswensen kenbaar te maken.

Opleidingen en loopbaanbegeleiding

De universiteit stimuleert medewerkers hun talenten te gebruiken en te ontwikkelen. Dit doen we door u te ondersteunen bij uw loopbaan en uw persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling.

Gezondheid en veiligheid

Hoe kunt u zo veilig, gezond en prettig mogelijk werken? Ook tijdens en net na de zwangerschap? En wat moet u doen als u onverhoopt ziek wordt? Of als u op reis wilt naar een gebied met een veiligheids- of gezondheidsrisico?

Personeelsbeleid en gedragscodes

Om als Universiteit Leiden tot de top te blijven behoren, vragen we van onderzoekers en docenten de ambitie om bij de besten te willen horen. De inzet en kwaliteit van de ondersteunende staf is daarbij cruciaal. Hier leest u hoe ons personeelsbeleid daar ruimte aan biedt. Ook leest u meer over het inschakelen van tijdelijk personeel, medezeggenschap en hoe we onze integriteit bewaken.

Sociale zekerheid en verzekeringen

U kunt zich via de universiteit Leiden verzekeren tegen een gunstige premie. Lees hier ook meer informatie over pensioen en werkloosheid.

Hulp, ondersteuning en klachten

Heeft u hulp nodig bij het regelen van personeelszaken? Of wilt u een klacht indienen?

International staff

The Service Centre International Staff provides advice and different types of services to all international employees and guest researchers that come to pursue their academic career in Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.