Universiteit Leiden

nl en

Algemene contentpagina

Deze contentpagina is vergelijkbaar met de contentpagina uit de externe website, hoewel net iets uitgebreider. De pagina valt rechtstreeks onder onderwijs of onder de landingspagina onderwijs. Het aantal contentpagina’s is ongelimiteerd. Alleen centrale redacties hebben toegang tot dit document.

Invullen contentpagina studentenwerving

1. Aanmaken contentpagina map    

Ga naar de map Studentwerving folder NL of ENG in het CMS en klik op het cirkeltje dat rechts verschijnt. Klik vervolgens in het menu dat verschijnt op ‘voeg nieuwe contentmap toe’.  

2. Aanmaken contentpagina    

Ga naar de zojuist aangemaakte contentmap en klik op het cirkeltje dat rechts verschijnt. Klik vervolgens in het menu dat verschijnt op ‘voeg nieuwe contentpagina toe’.

3. Titel    

Geef een titel

4. Introductie    

Geef introductie

5. Hero (zonder tekst)    

Selecteer een hero (header afbeelding)

6. Voeg contentblokken toe

Zie "Toe te voegen contentblokken" in de aside.

7. Voeg rechterkolom contentblokken toe.

Zie aside. Zie ook landingspaginaDe weergave is alleen iets anders. De contentblokken van deze landingspagina worden aan de rechterkant (aside) weergegeven.

8. Bannerblok cq Call to action blok toevoegen

Op de contentpagina kan op een prominente plaats een bannerblok cq 'call to action blok' worden geplaatst waarmee de bezoeker snel kan doorklikken naar bijv. een brochureformulier of een aanmeldingsformulier voor een open dag. Het blok krijgt de kleur van de betreffende faculteit en wordt altijd bovenaan in de aside (rechtsboven) getoond, overlappend met de hero-afbeelding.

De te koppelen banners kunnen worden geselecteerd uit de map Call to actions in de Student recruitment site.

 

9. E-mailadres webredactie

Bij "Email link" kan het e-mailadres worden ingevuld van de webredactie die de betreffende pagina onderhoudt. De bezoeker kan zo rechtstreeks contact opnemen met de redactie, bijv. om een fout op een webpagina door te geven.
Ingevulde e-mailadressen worden toegevoegd aan een waardenlijst, zodat deze een volgende keer uit de lijst kunnen worden gekozen.
Het label is optioneel in te vullen.

Contentpagina CMS en Front-end
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.