Universiteit Leiden

nl en

Bekendmaking verkiezingen

Bekendmaking uitslagen universitaire verkiezingen

Datum
vrijdag 21 april 2023
Bezoekadres
Oude UB
Rapenburg 70
Leiden
Zaal
Restaurant

Op vrijdag 21 april om 16.30 maken de voorzitter van het College van Bestuur, Annetje Ottow, en de voorzitter van de Universiteitsraad, Bas Knapp de uitslagen van de universitaire verkiezingen bekend. Iedereen is van harte welkom om de bekendmaking in het restaurant van de Oude UB bij te wonen. Inloop is om 16.00 uur.

Verkiezingen 2023

Van 17 tot en met 20 april 2023 worden de universitaire verkiezingen gehouden. In die periode kun je online stemmen voor de studentengeleding van de Universiteitsraad, de personeels- en studentengeleding van Faculteitsraden, de studentenraad LUMC en de Dienstraden. 

Meer informatie

Meer informatie over de universitaire verkiezingen vind je op de webpagina op de organisatiegids.

Universitaire verkiezingen
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.