Universiteit Leiden

nl en

Financiële dienstverlening

Wilt u een factuur sturen namens de universiteit? Wilt u een factuur betalen namens de universiteit? Moet u (uit)betalen, maar is het niet handig om met facturen te werken? Hier leest u wat u moet doen.

Factuur versturen

Wilt u een factuur versturen namens de universiteit? U kunt al uw verkoopfacturen en creditnota's aanvragen via het Serviceplein. U kunt inloggen op het Serviceplein met uw ULCN-account.

Wilt u een factuur versturen die gerelateerd is aan een project?

Projectfacturen kunt u niet aanvragen via het Serviceplein. Deze facturen worden door de afdeling FEZ of de accountmanager van uw faculteit of eenheid opgesteld en verstuurd.

Factuur betalen

Als u opdrachten heeft verleend, zal de desbetreffende leverancier aan de universiteit een factuur moeten sturen. Hier leest u welke gegevens u moet doorgeven aan een leverancier, zodat wij de facturatie snel en volledig kunnen verwerken.

Contant betalen en VVV-bonnen

Soms is het onmogelijk of eenvoudigweg niet handig om met facturen te werken. In dat geval kunt u terecht bij Financial Shared Service Centre (FSSC) voor contant geld uit de kas. Ook kunt u via ons VVV-bonnen aanvragen.

Congressen en seminars

Organiseert u een congres of seminar waarvoor de deelnemers een bijdrage moeten betalen? Dan kunt u kiezen uit een aantal betaalopties, waarbij de online betaling de voorkeur heeft. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.