Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Save the date: De Onderwijsparade is terug!

14 april 2023

Op vrijdag 30 juni is het weer zover: de Onderwijsparade zal dan gehouden worden! Deze middag staat in het teken van vernieuwingsprojecten in het onderwijs voor en door docenten van de faculteit Geesteswetenschappen. Laat je inspireren door een rondje te lopen over de markt, waar docenten een poster presenteren van hun project en al jouw vragen zullen beantwoorden. Daarnaast zijn er meerdere workshops om bij te wonen: workshops over didactische middelen in de collegezaal bij ‘woke’ en ‘anti-woke’ discussies, of het bouwen van een ‘geheugenpaleis’ bij studenten in het digitale tijdperk, en meer! Deelname aan deze middag is gratis! Voor meer informatie over het programma en aanmelding, kan je hier terecht. 

Save the date: vrijdag 30 juni van 13:00 tot 18:00 in de Faculty Club, inclusief lunch en borrel!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.