Universiteit Leiden

nl en

Coaching en loopbaancoaching

Vind je het lastig je grenzen te stellen? Heb je last van werkdruk? Wil je je oriënteren op de volgende stap in je loopbaan of onderzoeken wat je verdere mogelijkheden zijn? Wil je met iemand sparren over verbetering van de prestaties van je team? Met dit soort vragen kun je terecht bij de coaches/loopbaancoaches van de afdeling HRM Learning & Development.

Onze professionele coaches bieden het volgende aan:

•    Individuele coaching: persoonlijke effectiviteit, stress-preventie/vitaliteit;
•    Loopbaancoaching;
•    Loopbaancoaching via de leerlijn voor promovendi en postdocs.

Afhankelijk van de situatie en de behoefte kan het aanbod fysiek of online worden aangeboden.

Wil je jezelf beter leren kennen en nóg krachtiger en effectiever gaan functioneren? Wil je ongezonde stress voorkomen of wil je je balans herstellen? Ervaar je knelpunten op het gebied van werkdruk, vitaliteit, communicatie of onderlinge samenwerking? Onze coaches kunnen je helpen op jezelf te reflecteren zodat je uiteindelijk je gedrag en houding zodanig kunt veranderen dat je weer met energie en plezier je werk kunt uitvoeren.

Kennismakingsgesprek en kosten

In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we je vragen, de te behalen doelen en een eventueel plan van aanpak. Als er een coachingstraject uit voortkomt maken we een offerte. Bij een coachingstraject kan het prettig zijn als je leidinggevende bij de coachvragen betrokken wordt. Voor de start van een traject is toestemming van de leidinggevende nodig. 

De kosten van dit traject (€75,- per uur) worden doorbelast.

Aanmelden of meer informatie

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Stuur een e-mail met je CV naar coaching@bb.leidenuniv.nl.

Wil je je oriënteren op een vervolgstap in je carrière of onderzoeken of je huidige functie nog steeds bij je past? Loopt je contract af en moet je een andere baan gaan zoeken? Zorg dat je jezelf goed kent zodat je de juiste keuzes kunt maken. De loopbaancoaches hebben veel instrumenten en tips tot hun beschikking om je te helpen je eigen profiel zo scherp mogelijk te maken. Ook kunnen zij je tips geven om jezelf optimaal te oriënteren en te presenteren op de arbeidsmarkt (denk aan netwerken, CV, brief, solliciteren). 

Heb je vragen of behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem contact op met een loopbaancoach

Career Platform

Wil je eerst zelfstandig aan de slag met je oriëntatieproces? Bezoek het Career Platform van Learning & Development. Op dit platform vind je veel informatie om je zelfstandig voor te bereiden op je volgende carrièrestap. Je kunt er bijvoorbeeld tests doen, praktische informatie vinden en ervaringen van anderen lezen.  

Kennismakingsgesprek en kosten

In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we je vragen, de te behalen doelen en een eventueel plan van aanpak. Als er een loopbaantraject uit voortkomt maken we een offerte en is er toestemming van de leidinggevende nodig. 
De kosten van dit traject (€75,- per uur) worden doorbelast. 

Aanmelden of meer informatie

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek? 
Stuur een e-mail met je CV naar coaching@bb.leidenuniv.nl.

Promovendi en postdocs hebben een tijdelijke aanstelling bij de universiteit. Na afloop vervolgen velen van hen hun loopbaan elders. De kansen voor het vinden van een nieuwe baan zijn erg gunstig, maar dit vraagt wel tijdige voorbereiding. Promovendi en postdocs kunnen gratis gebruik maken van loopbaancoaching. Dit is een combinatie van individuele gesprekken, gebruik van het online Career Platform en trainingen. 

Kennismakingsgesprek 

In een kennismakingsgesprek bespreken we je vragen, de te behalen doelen en een eventueel plan van aanpak. We bespreken op welke manier je je loopbaanoriëntatie het beste vorm kunt geven. Zit je in het derde jaar van je promotie of ben je halverwege je postdoc? Vraag dan een oriëntatiegesprek aan! Aan deze gesprekken zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden of meer informatie

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek en/of oriëntatiegesprek? Stuur een e-mail naar coaching@bb.leidenuniv.nl.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een intakegesprek. Stuur een e-mail met jouw cv naar coaching@bb.leidenuniv.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij een van de loopbaanadviseurs.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.