Universiteit Leiden

nl en

Blended onderwijs ondersteuning

Blended onderwijs creëert andere, meer interactieve en innovatieve leerervaringen. Blended onderwijs combineert face-to-face- en online onderwijsmethoden. Het is mogelijk om blended onderwijs in verschillende verhoudingen toe te passen, met meer online of meer offline onderwijs.

Ondersteuning bij FSW

Wil je aan de slag met blended onderwijs? SOLO biedt praktische en didactische ondersteuning. 

Advies

De adviseurs ICT en Onderwijs van SOLO en het Leiden Learning Innovation Centre (LLInC) weten alles over de mogelijkheden van de bij de Universiteit Leiden gebruikte onderwijstools. Ze kunnen je helpen bij het zoeken naar jouw ideale 'onderwijs-blend'.

AV studio

Wie denkt aan blended onderwijs zal al vaak snel het begrip flipping the classroom in de mond nemen. De AV studio in het Pieter de la Court gebouw (1B16) is ingericht voor het maken van professionele kennisclip en podcast opnames. Voor (hulp bij) de techniek, de editing en de plaatsing wordt gezorgd. Mail SOLO voor de mogelijkheden. 

Workshops

Regelmatig bieden we workshops aan over blended onderwijs. Kijk in het overzicht Ontwikkel je onderwijsvaardigheden @ FSW voor de agenda.

Opname in de AV-studio
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.