Universiteit Leiden

nl en

Leiden Research Support Network live event: Connect & Learn

Datum
maandag 27 november 2023
Tijd
Bezoekadres
PLNT
Langegracht 70
Leiden

Op 27 november 2023 organiseert het Leiden Research Support Network een evenement voor alle onderzoeksondersteuners (van de communities van het netwerk). 

Tijdens deze middag gaan we in op de behoeften en mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. De nadruk ligt daarbij op (informeel) peer-to-peer leren. Dit is een vorm van het delen van kennis met collega's, gebaseerd op het principe dat je het beste leert als je het aan iemand anders uitlegt. We horen graag je wensen en ideeën over peer-to-peer leren, zodat we hier in 2024 mee aan de slag kunnen. De bijeenkomst biedt voldoende gelegenheid om (nieuwe) collega's te ontmoeten en bij te praten. 

Taal: Engels en Nederlands 

Programma

15:00 - 15:15
Inloop
15:15 - 15:30
Welkom door Dennis Janssen & Manon Osseweijer
15:30 - 16:30
Groepsdiscussies
16:30 - 17:00
Presentaties van de voorgestelde ideeën en afronding
17:00 - 18:00
Borrel

Aanmelden

Registratie voor deze bijeenkomst is gesloten.

Registratie

Wie organiseert dit evenement?

Dit evenement wordt georganiseerd door het Leiden Research Support Network. Het netwerk is voor alle onderzoeksondersteuners, die werkzaam zijn aan de Universiteit Leiden. Binnen het netwerk wisselen onderzoeksondersteuners uit verschillende domeinen kennis en ervaringen uit, en werken ze samen om (complexe) vragen van onderzoekers te beantwoorden. Vragen? Neem dan contact op met lrs@bb.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.