Universiteit Leiden

nl en

Hulp en ondersteuning

Ben je als onderzoeker op zoek naar financieringsmogelijkheden voor je onderzoeksproject of wil je als research support professional graag met collega’s sparren over complexe onderzoeksvragen? Ontdek de mogelijkheden die de universiteit biedt om je hierbij te ondersteunen.

Voor onderzoekers

Op de Research Support Portal vind je informatie over onderzoeksondersteuning aan onze universiteit tijdens alle fases van je onderzoek. Je vindt er onder andere de ingang naar tips voor het verkrijgen van financiering, richtlijnen voor het maken van ethische afwegingen in je onderzoek en informatie over datamanagement en valorisatie. De portal helpt je ook bij het vinden van de juiste contactpersonen wanneer je vragen of advies nodig hebt. Meer informatie over de portal vind je op de webpagina Research Support Portal.

Voor research support professionals

Het Leiden Research Support Network is hét netwerk voor research support professionals van de Universiteit Leiden. In diverse communities bundelen professionals uit verschillende domeinen hun krachten, wisselen kennis en ervaringen uit en werken samen aan het beantwoorden van vragen van onderzoekers. Op de webpagina Research Support Network vind je meer informatie over wat het netwerk jou als research support professional te bieden heeft.

De Research Support Portal biedt onderzoekers informatie over onderzoeksondersteuning tijdens alle onderzoeksfases. Ontdek de portal.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.