Universiteit Leiden

nl en

Vind een coach

Ben je op zoek naar een coach? Je kunt terecht bij zowel de interne coaches van de universiteit, als bij een externe coach. Je kan zelf contact opnemen met een coach naar keuze.

Met elke coach kan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek worden ingepland. Is er een klik? Dan volgt er een intake om je hulpvraag en traject beter in kaart te brengen. Daarna stuurt de coach een offerte die je leidinggevende/HR-adviseur dient goed te keuren.

Heb je hulp nodig bij je keuze? Vul dan dit formulier om je vraag nader te bepalen en neem onderstaande coachprofielen goed door.

Ben je promovendus of postdoc? Bij de interne coaches van de universiteit kun je terecht voor een gratis oriëntatiegesprek en 3 tot 5 coachgesprekken over je loopbaan (dit geldt niet voor buitenpromovendi).

Interne coaches

De professionele coaches van de Universiteit Leiden bieden individuele coaching en loopbaanbegeleiding aan. Bekijk onderstaande profielpagina’s om meer te lezen over de aandachtsgebieden van elke coach. Wil je een afspraak maken? Mail dan naar coaching@bb.leidenuniv.nl.

Externe coaches

Over de coach

Noldie is een praktische, resultaatgerichte coach met 32 jaar ervaring. Zij coacht op vriendelijke, informele wijze met humor en geduld en richt zich op verbinding en samenwerking. Haar aanpak is gestructureerd en kenmerkt zich door heldere communicatie.

Maak een afspraak

Je kunt zowel online als op locatie afspreken met Noldie. Zij spreekt Nederlands en Engels.

Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Laura van Gigch via 06 81 93 95 75 of laura.vangigch@solidsense.nl. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Solid Sense.

Over de coach

Florien: ‘Ik ben alumna van de Universiteit Leiden, afgestudeerd als scheikundige in 2007. Daarna heb ik 3 jaar aan de TU Delft gewerkt, waar ik een gevoel kreeg voor de complexe verhoudingen binnen een universiteit. Door mijn bèta-achtergrond heb ik geleerd oplossingsgericht en analytisch te denken en heb ik makkelijk een klik met mensen die dat ook doen.

Of je probleem nu te maken heeft met effectiviteit in het huidige werk of een perspectief op ander werk: de oplossing ligt altijd op een ander vlak dan het probleem zelf. Gezamenlijk onderzoeken we het probleem en de context, en tackelen we dit doelgericht.’

Florien heeft veel ervaring met het coachen van medewerkers van universiteiten waaronder trainees, promovendi, studieadviseurs, IT-medewerkers en associate professors. Zij is gecertificeerd door Noloc.

Maak een afspraak

Florien coacht op locaties in Delft nabij het station, in Leiden naast station Leiden Lammenschans, en in overleg op locatie van de universiteit. Er kan ook online worden afgesproken. Florien spreekt Nederlands en Engels.

Neem contact op met Florien door te mailen naar info@frisperspectief.nl of bel 06-15060431. Of bekijk haar website en LinkedIn.

Over de coach

Manon: ‘Mijn aanpak en persoonlijkheid laat zich het beste omschrijven als: gestructureerd, betrokken, informeel, ontwikkelgericht, uitdagend, en vriendelijk. Ik word onder andere gewaardeerd door mijn scherpte, positiviteit en humor, en mijn rake vragen.

Ik ben inzetbaar voor coachvragen die gaan over zelfvertrouwen, keuzes maken, motivatie, balans, loopbaanoriëntatie en het vergroten van werkplezier. Tevens coach ik medewerkers die in de omgang met anderen sociale onveiligheid ervaren en daar sterker uit willen komen.’

Manon werkt al ruim 15 jaar als loopbaancoach en ze is Noloc-gecertificeerd. Ze heeft ervaring met het coachen van medewerkers van het LUMC, waaronder promovendi en postdocs. Daarnaast begeleidt ze medewerkers van diverse organisaties waarvan het personeel doorgaans wo en hbo-geschoold is. Ze maakt in haar werk gebruik van verschillende coachmethodieken en past haar aanpak aan op de medewerker, de vraag en de situatie.

Als coach is Manon gespecialiseerd in sociale veiligheid, maar zij is geen vertrouwenspersoon van de universiteit. Lees hier meer over de verschillende vertrouwenspersonen waar je terecht kan.

Maak een afspraak

Manon coacht zowel online als op locatie in Zoetermeer. Het is ook mogelijk om afwisselend online en fysiek af te spreken. Manon coacht bij voorkeur in het Nederlands.

Lees meer informatie of maak een afspraak via de website.

Over de coach

Katrientje is een betrokken, doelgerichte en empathische coach. Haar coachingstijl is informeel, confronterend en ondersteunend. Ze creëert kansen en legt verbindingen gericht op jouw ontwikkeling.

Maak een afspraak

Katrientje coacht op locatie in Oegstgeest. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Laura van Gigch via 06 81 93 95 75 of laura.vangigch@solidsense.nlVoor meer informatie kun je terecht op de website van Solid Sense.

Over de coach

Gerdine: ‘Cliënten typeren mij als vriendelijk en tegelijkertijd direct. Ik ben empathisch, ontwikkelgericht en vind humor belangrijk. Samen onderzoeken we wat je wilt bereiken en hoe jij daar komt op een manier die bij jou past.’

Maak een afspraak

Gerdine coacht op locaties in Leiden en Leiderdorp en indien gewenst (deels) online. Ze werkt in het Nederlands en Engels.

Lees meer informatie of neem contact op met Gerdine via de website.

Over de coach

Martine: ‘Ik ben een betrokken en empathische loopbaancoach die graag, samen met de kandidaat, stapsgewijs toewerkt naar concrete en uitdagende doelen. Mijn manier van werken kenmerkt zich door sensitiviteit, structuur en heldere communicatie.’

Maak een afspraak

Martine coacht zowel fysiek als online. Ze spreekt Nederlands en Engels. Lees meer informatie of neem contact op via de website.

Over de coach

Marion: ‘Ik daag uit om je eigen vraagstuk te onderzoeken. Ik luister en vraag door, houd een spiegel voor en vertel over de ervaringen van anderen. Met aandacht, energie, humor en (mensen)kennis krijgen we samen de belemmeringen boven tafel. Vervolgens zien we waar er ruimte is voor verbetering, groei of verandering. Het lukt mij om mensen weer in zichzelf te laten geloven en stappen te zetten: soms met een lach, soms met een traan.’

Maak een afspraak

Marion coacht zowel fysiek (in Voorschoten) als online. Ze spreekt Nederlands en Engels.

Bekijk Marions LinkedIn en website voor meer informatie of om contact op te nemen.

Over de coach

Roselien: ‘Ik ben empathisch, ondersteunend en kan confronterend zijn, een spiegel om bewustwording te creëren. Verder ben ik informeel en gericht op groei en ontwikkeling. Graag werk ik samen, met humor.’

Maak een afspraak

Roselien coacht zowel online als op locatie in Zoetermeer. Ze spreekt Nederlands en Engels.

Lees meer informatie of neem contact op via de website.

Over de coach

Carine: ‘Ontwikkeling is een belangrijke leidraad, zodat de balans duurzaam verbetert. Ik werk gestructureerd, vriendelijk confronterend, empathisch en praktisch. Ook wordt er vaak gelachen tijdens de sessies.’

Maak een afspraak

Carine coacht zowel online, telefonisch, als op locatie in Den Haag. Ze spreekt Nederlands en Engels.

Lees meer informatie of maak een afspraak via de website.

Over de coach

Jill: ‘Ik help je om de beste versie van jezelf te zijn. Ik ben niet de coach die alleen maar zegt wat jij wilt horen. Ik houd je een spiegel voor, stel je kritische vragen. Ik werk graag met hoofd en lijf.’

Maak een afspraak

Jill coacht op locatie in haar praktijk in Zoeterwoude, maar als het zo uitkomt of daar behoefte aan is, switcht zij even gemakkelijk naar online. Ze spreekt Nederlands en Engels.

Lees meer informatie of neem contact op via de website.

Over de coach

Erwin: ‘Het is mijn drijfveer om jou weer in je kracht te zetten, je vertrouwen te laten herwinnen opdat je vervolgens zelfstandig de volgende stap kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling en in je loopbaan. Mijn aanpak is zakelijk en resultaatgericht vanuit een diepgewortelde interesse voor jou als individu.’

Erwin is gecertificeerd door Noloc en je kunt bij hem terecht voor loopbaanbegeleiding en executive coaching.

Maak een afspraak

Erwin coacht zowel online als op locatie in Rijswijk. Hij spreekt Nederlands, Duits en Engels.

Lees meer informatie of maak een afspraak via de website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.