Universiteit Leiden

nl en

Coaching

Vind je het lastig je grenzen te stellen? Heb je last van werkdruk? Wil je ongezonde stress voorkomen of wil je je balans herstellen? Onze coaches kunnen je helpen op jezelf te reflecteren zodat je met energie en plezier je werk kunt uitvoeren.

Met coaching kun je jezelf beter leren kennen, meer zelfvertrouwen krijgen en leren om effectief gedrag te ontwikkelen. Een coachtraject wordt volledig op de persoonlijkheid en leerbehoefte van het individu samengesteld.

Je kunt terecht bij een coach als je bijvoorbeeld knelpunten ervaart op het gebied van werkdruk, vitaliteit, communicatie of onderlinge samenwerking. Ook kun je coaching inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in het omgaan met collega’s of je leidinggevende. Of misschien wil je als leidinggevende effectiever worden richting je team. Coaches helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken en je bewustzijn te vergroten waardoor je (gedrags)patronen beter herkent en begrijpt.

Wil je je oriënteren op de volgende stap in je loopbaan? Ook dan kan coaching effectief zijn. Als medewerker van de Universiteit Leiden kun je gebruikmaken van verschillende mogelijkheden voor loopbaanbegeleiding en advies.

Aanbod coaching

Onze professionele coaches bieden het volgende aan:

Wil je onderzoeken of een coach iets voor jou is? Neem dan contact op met coaching@bb.leidenuniv.nl. Je kunt dit ook samen met je HR-adviseur bespreken.

Weet je al dat je een coach wilt? Bekijk dan het aanbod van (interne en externe) coaches in onze coachpoolJe kunt direct zelf contact opnemen met een coach en een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek inplannen.

Heb je een vraag over teamcoaching en/of coaching voor leidinggevenden? Je kunt je dan richten tot je HR-adviseur. Samen met de adviseur formuleer je de juiste hulpvraag. Vervolgens kun je contact opnemen met Bregje Speet. Zij kan je nader adviseren en helpen matchen met een coach.

Vragen over coaching

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar coaching@bb.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.