Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Docentbijeenkomst: (digitaal) Tentamineren

Datum
donderdag 2 februari 2023
Tijd
Bezoekadres
Lipsius 1.47

Voor wie?

Beginnende docenten of docenten die nog niet bekend zijn met (digitale) beoordelingsprocedures.

De bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst staat het proces van tentamineren voor docenten centraal. Op welke manieren kun je tentamineren? Kies je voor analoge of digitale afname? Wat zijn de taken van de docent tijdens een tentamen en hoe bereid je je daarop voor?

We bespreken de algemene regels voor examinering voor docenten, je studenten, en introduceren tools die je kunnen helpen bij het opzetten van tentamens.De bijeenkomst wordt verzorgd door Jiske Angenent en Minke Jonk van ECOLe en Joelle Koning van OSZ

Meld je aan via:

Aanmeldformulier
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.